Αρχ/σκοπή Καθ. Αθηνών

Ειδήσεις από την Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών

ath_sint

Αθήνα: Υπαίθριος Δρόμος του Σταυρού

 

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών κάλεσε το ποίμνιό της στην καθιερωμένη κάθε έτος, μία εβδομάδα πριν την Εορτή των Βαΐων, Σύναξη, κατά την οποία τελέσαμε την Ιερή Ακολουθία του Δρόμου του Σταυρού, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστού στο Ηράκλειο Αττικής, προς το Καθολικό Κοιμητήριο.

Περισσότερα...

Αθήνα: Ένας ξεχωριστός εορτασμός της Ημέρας Κάριτας

Ένα ξεχωριστό εορτασμό της Ημέρας Κάριτας διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κάριτας Αθήνας το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Αρχικά τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον κατάμεστο Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Καθολικών Αθηνών και Πρόεδρου της Κάριτας Αθήνας π. Σεβαστιανού Ροσσολάτου και συλλειτουργούντος του Αντιπροέδρου και Διευθυντή της Οργάνωσης π. Ιωάννη Πάτση, του εφημερίου π. Τζώρτζη Αλτουβά και του Διακόνου π. Javier Perez.

Περισσότερα...

Αθήνα: Ημέρα Κάριτας

   

Με αφορμή την Ημέρα της Κάριτας, η Κάριτας Αθήνας διοργάνωσε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, μία 3ωρη τελετή η οποία άρχισε με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου στις 5 το απόγευμα και συνεχίσθηκε με τη Συναυλία  «To Καρουζέλ της Αγάπης» της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης, υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Θωμά Κοντογεώργη, στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καθολικών Αθηνών, στις 6.30.

Περισσότερα...
Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian