Αθήνα: Ημέρα Κάριτας

   

Με αφορμή την Ημέρα της Κάριτας, η Κάριτας Αθήνας διοργάνωσε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, μία 3ωρη τελετή η οποία άρχισε με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου στις 5 το απόγευμα και συνεχίσθηκε με τη Συναυλία  «To Καρουζέλ της Αγάπης» της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης, υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Θωμά Κοντογεώργη, στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καθολικών Αθηνών, στις 6.30.

Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Αθηνών και Πρόεδρος της Κάριτας Αθήνας π. Σεβαστιανός Ροσσολάτος και συλλειτούργησαν μαζί του ο Αντιπρόεδρος-Διευθυντής Κάριτας Αθήνας και Εφημέριος Αγίου Παύλου Πειραιώς π. Ιωάννης Πάτσης, ο Εφημέριος του Αγίου Διονυσίου π. Τζώρτζης Αλτουβάς και ο Διάκονος της Αρχιεπισκοπής μας π.Javier Perez.

Πολλά μέλη της Κάριτας από όλες σχεδόν τις Ενορίες της Επαρχίας μας, είχαν γεμίσει τον Ιερό Ναό θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους στην Κάριτας, την στήριξή τους σε αυτή, αλλά και την υπόσχεσή τους ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τους σκοπούς της οργάνωσης!!!

Ο Σεβασμιότατος στο κήρυγμά του τόνισε: Link: Το κήρυγμα του Σεβασμιοτάτου

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο π. Ιωάννης Πάτσης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, αλλά και για όσα προσφέρουν από Ενορία σε Ενορία και από χώρο σε χώρο, όπου βοηθά η Κάριτας τους αναγκεμένους συνανθρώπους μας, ευχόμενος υγεία και συνέχιση του κοινού αγώνα συμπαράστασης!!!

Αμέσως μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, πήγαμε όλοι στο Αμφιθέατρο της Αρχιεπισκοπής Καθολικών Αθηνών όπου παρακολουθήσαμε τη Συναυλία.

Άνοιξε τα μάτια μας Κύριε τα έργα της Αγάπης σου

να δούμε και δώσε μας Υγεία και Δύναμη να τα συνεχίσουμε…

Λεονάρδος Ιωάν. Βαμβακάρης

Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian