Η Κατανόηση των Γραφών, Κύκλος Γ'

Αξιολόγηση Χρήστη

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ

Marie-Noëlle Thabut. Μετάφραση Αδελφή Αγνή Αλμπέρτη

του μοναχικού Τάγματος των Ουρσουλινών

Κοπιαστική, αξιέπαινη και φυσικά θεάρεστη η προσπάθεια. Υψηλός ο στόχος. Και μεγάλη η προσφορά. Μόλις πριν λίγες μέρες, αρκετά πριν την έναρξη του τρίτου και τελευταίου Λειτουργικού Έτους, κυκλοφόρησαν οι τέσσερις εύχρηστοι και ευανάγνωστοι τόμοι, με τα Αναγνώσματα όλων των Κυριακών και μεγάλων Εορτών του Λειτουργικού Έτους Γ΄ που διατρέχουμε: από την πρώτη Κυριακή της Παρουσίας (αρχές Δεκέμβρη), μέχρι και την Κυριακή της Εορτής του Ιησού Χριστού Βασιλέως του Σύμπαντος (τέλος Νοέμβρη).

 

Η Ένωση των Καθολικών Μοναχών της Χώρας μας, με Πρόεδρο τον Αδελφό Ιγνάτιο Καπετάνιο, του μοναχικού Τάγματος των Μαριανών Αδελφών, είχαν αναλάβει με συνυπευθυνότητα τη φροντίδα (οικονομικώς και οργανωτικώς) για τη διεκπεραίωση εγκαίρως και την ολοκλήρωση του έργου. Όσοι επιθυμούν να καλλιεργήσουν την πίστη τους, κατανοώντας βαθύτερα τις Γραφές = την Αγία Γραφή, μπορούν να προμηθευτούν και τους τέσσερις τελευταίους τόμους του σπουδαίου κειμένου της γνωστής στην Ευρώπη θεολόγου Marie-Noëlle Thabut που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα στη γαλλόφωνη ήπειρό μας, αλλά και παντού.

Ένα πολύτιμο δώρο στη βιβλιοθήκη του σπιτιού μας, στη βιβλιοθήκη των σπιτιών όλων των φίλων μας. Το έργο αυτό δεν πρέπει να λείπει από κανένα κατηχητικό της Εκκλησίας μας στη Χώρα μας!

Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian