Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κάριτας Αθήνας


Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κάριτας Αθήνας στο εστιατόριο Butcher & Sardelles στο Γκάζι, που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης με τη συμβολή του CRS, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ: π. Ιωάννης Πάτσης (Αντιπρόεδρος & Διευθυντής), κα Ελισσάβετ Ιουστινιανού-Μέρριττ (Γενική Γραμματέας), κ. Στανίσλαος Στουραΐτης (ταμίας) κα Ελένη Κάραμποττ (Υπεύθυνη Τομέων Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων & Τρίτης Ηλικίας), κα Νικολέττα Δελατόλα (Υπεύθυνη Προγράμματος «Αγαπώ και Προσφέρω») και κ. Μανώλης Σιγάλας, τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ π. Ανδρέας Βουτσίνος, κα Μαρία Μηλιάρη και κα Βιολέττα Λαμπούς, τα  μέλη της πρώην Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Προσφυγικού Έργου κα Ιλιάνα Ραουζαίου, κα Γεωργία Φόνσου και κ. Τζο Φεγκάλι, το μέλος της Δ.Ε. κ. Ιωσήφ Πρίντεζης, ο Διευθυντής Λειτουργίας κ. Φίλιππος Σαλίμπας, ο Νομικός  Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λεβαντής, o Διευθυντής της Caritas Andria don Mimmo Francavilla και ο κ. Francesco  Delfino, Γραμματέας του Ιεροσπουδαστηρίου της Μολφέτα (που βρέθηκαν στην Αθήνα για το Πρόγραμμα Μικροπίστωσης της Κάριτας Αθήνας με σκοπό την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας, το οποίο χρηματοδοτεί η ιταλική αυτή οργάνωση) και φυσικά σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το Δ.Σ. απένειμε τιμητική πλακέτα στα πέντε μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Προσφυγικού Έργου (κ.κ. Νίκο Βουτσίνο, Νικολέττα Δελατόλα, Ιλιάνα Ραουζαίου, Τζο Φεγκάλι και Γεωργία Φόνσου), για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά τους, μετά την λήξη της θητείας τους.  Μάλιστα οι τρείς τελευταίοι αποδέχθηκαν την πρόταση του π. Ιωάννη να συνεχίσουν το έργο τους επευφημούμενοι κι καταχειροκροτούμενοι από όλους τους παραβρισκόμενους. Ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής της Κάριτας Αθήνας ευχαρίστησε και το προσωπικό για την καθημερινή του προσπάθεια να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που επιτελεί η Οργάνωση κι έκοψε την πίτα με την ευχή να ξαναβρεθούν του χρόνου και πάλι όλοι μαζί!

Τυχερή της βραδιάς αποδείχθηκε η κα Αλίκη Κατσά, Υπεύθυνη  Δραστηριοτήτων Ένταξης Ενηλίκων, του Προγράμματος Στέγασης, η οποία κέρδισε το φλουρί, παραλαμβάνοντας ένα συμβολικό δώρο από το παλαιότερο μέλος της Κάριτας Αθήνας και πρώην μέλος του Δ.Σ. κα Μαρία Μηλιάρη.

Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian