Η Ομάδα του Κοινωνικού Κέντρου της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο #Μένει_Σπίτι Για την προστασία και το καλό όλων μας!

 
Στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο ακολουθούμε τα μέτρα πρόληψης που έχει θέσει η Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας, με σκοπό τη μείωση εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κοροναϊού  (COVID-19). Εφαρμόζουμε και εμείς την Παγκόσμια Καμπάνια #ΜένουμεΣπιτι, #StayHome και καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.
Στο πλαίσιο αυτό, οι Υπηρεσίες του Κοινωνικού Κέντρου της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο, για το επόμενο διάστημα, θα παρέχονται εξ αποστάσεως. Η ομάδα θα συνεχίσει να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις/απορίες των πολιτών που αφορούν στις Υπηρεσίες του: Κοινωνική Υποστήριξη, Νομική Συμβουλευτική, Επαγγελματική Συμβουλευτική, Οικονομική και Φοροτεχνική Συμβουλευτική. Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα για online εξυπηρέτηση μέσω skype κατόπιν ραντεβού. Για να κλείσετε το online ραντεβού σας στείλτε e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , είτε με μήνυμα μέσω του προσωπικού λογαριασμού σας στο Skype στην Κοινωνική Υπηρεσία Social Service Caritas Hellas. Οι Υπηρεσίες θα λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 15.30
Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στα Ελληνικά , Αγγλικά, Γαλλικά, Φαρσί και Αραβικά.
Για κάθε περαιτέρω επικοινωνία, ερώτηση ή ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail ? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ή στο Whatsapp και Viber (+30) 6996489144 και το προσωπικό του Κοινωνικού Κέντρου θα προσπαθεί να απαντά άμεσα στις απορίες σας.
Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian