18 Μαΐου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

«Η Κάριτας Ελλάς ευχαριστεί την Κάριτας Σύρου»

ΔΩΡΕΑ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΤΑΣ ΣΥΡΟΥ – Ιούλιος 2023

Για μια ακόμα φορά, η ομάδα εθελοντών της Κάριτας Σύρου οργάνωσε την περισυλλογή και αποστολή καλοκαιρινών ρούχων προς το Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο νησί της Λέσβου. Παρόλη την δυσκολία σύνδεσης των δύο νησιών, η τοπική συντονίστρια παρέλαβε με ασφάλεια τα 150 σακιά που περιέχουν ανδρικά, γυναικεία, εφηβικά, παιδικά και βρεφικά ρούχα. Σύντομα, οι ποσότητες θα διανεμηθούν σε ανθρώπους που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς αλλά και σε τοπικούς φορείς και οργανώσεις βάσει των αναγκών που υπάρχουν.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που οργανώνεται με επιτυχία αντίστοιχη δράση ενώ η Κάριτας Σύρου έχει πάρει αντίστοιχες πρωτοβουλίες αποστολής ρούχων και στη Σάμο.

Η Κάριτας Ελλάς ευχαριστεί θερμά τον πατέρα Αντώνη και τους εθελοντές της Κάριτας Σύρου για το αμέριστο ενδιαφέρον και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Ματθαίος Γιαννησόπουλος
Υπεύθυνος επικοινωνίας

Προηγούμενο Άρθρο

Δέκατη επέτειος από την επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου στη Λαμπεντούζα

Επόμενο Άρθρο

Η Βιβλιοθήκη των Ιησουιτών στην Lifo

You might be interested in …

Κάριτας Ευρώπης: «ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, στις 17 Οκτωβρίου, η Κάριτας Ευρώπης καλεί τους υποψηφίους των ευρωεκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2019 να θέσουν ως προτεραιότητα της προεκλογικής τους εκστρατείας […]