5 Ιουλίου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Νάξος : Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

 

        Από τις 22 Ιουλίου ένα όνειρό μας έχει γίνει πραγματικότητα!

 

τμήμα της διαδρομής του ανελυστήρα

Άτομα που κατά την άνοδό τους στο Κάστρο θέλουν να αποφύγουν τα πολλά σκαλιά, ή δεν μπορούν να το επισκεφθούν, διότι είναι ηλικιωμένα ή ΑΜΕΑ, τώρα έχουν στη διάθεσή τους έναν ανελκυστήρα. Αυτόν τον εξασφάλισε η Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου κατά την ανακαίνιση της πρώην Μονής Ουρσουλινών στο Κάστρο Νάξου και τη μετατροπή της σε Ποιμαντικό-Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο «Αγία Ούρσουλα».

 

Κατά την διαδρομή του ανελκυστήρα, που γίνεται σε ελάχιστο χρόνο, όσοι τον χρησιμοποιούν έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη θέα της πόλης της Νάξου.

Κατά την πρόσφατη ξενάγηση που έγινε στο Δήμαρχο της Νάξου και μικρών Κυκλάδων, κ. Μαργαρίτη, στον Πρόεδρο του Δημοτικής Κοινότητας Νάξου κ. Συμεώνογλου και στον Αντιδήμαρχο κ. Ναυπλιώτη, ο Δήμαρχος εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για όσα είδε, δήλωσε: «αυτό το έργο θα αυξήσει την επισκεψιμότητα του νησιού.

 

Η θέα μέσα από τον θάλαμο του ανελκυστήρα

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κατασκήνωση στη Νάξο

Επόμενο Άρθρο

Τήνος : Χειροτονία Διακόνου

You might be interested in …

kalloni

Τήνος : Ετήσια πανήγυρη της Καθέδρας της Ποιμαντικής Ενότητας της Καλλονής

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέστηκε η ετήσια πανήγυρη της Καθέδρας της Ποιμαντικής  Ενότητας της  Καλλονής  προς τιμήν του Αγίου Ζαχαρία, προστάτη της Ενορίας Καλλονής. Την παραμονή τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός από τον εφημέριο π. Αντώνιο Φόνσο και […]

tin_50sti_1

Η Γιορτή της Πεντηκοστής στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου, στην Ξινάρα Τήνου

Με επισημότητα και με συμμετοχή ευλαβών Χριστιανών από όλη την Τήνο, εορτάστηκε η Μεγάλη Γιορτή της Πεντηκοστής στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου, στην Ξινάρα Τήνου, την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, όπου τελέσθηκε Αρχιερατική […]