20 Σεπτεμβρίου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Νέα διοίκηση στην ΚΑΡΙΤΑΣ Νάξου – Τήνου

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 η Κάριτας Νάξου – Τήνου, σε συνεδρίασή της στην Αίθουσα της Αρχιεπισκοπής στην Ξινάρα Τήνου, παρουσίασε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της στα μέλη της, μετά και την επίσημη πλέον νομιμοποίηση της από το Πρωτοδικείο Σύρου ως Φιλανθρωπική Οργάνωση της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδας, Αναγνωρισμένο Σωματείο ΜΚΟ.

Διεξάχθηκαν και οι προγραμματισμένες εκλογές για τη νέα διοίκηση της Κάριτας Νάξου – Τήνου, παρόντος του Καθολικού Αρχιεπισκόπου π. Νικολάου και του Εκκλησιαστικού Παραστάτη π. Νικολάου Ψάλτη, εφημερίου Αγίου Αγαπητού, Αγάπης Τήνου.

Ψήφισαν τα εγγεγραμμένα μέλη, τους εν δυνάμει υποψηφίους, κατ' αναλογία των εγγεγραμμένων υποστηρικτών από τις Καθολικές Ενορίες της Τήνου.

Μετά τη διαδικασία των εκλογών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος εξ ορισμού από τον Αρχιεπίσκοπο, σύμφωνα με το καταστατικό, ο κ. Αντώνης Δελατόλας, Κοινωνικός Λειτουργός. Μέλη εκλέχτηκαν κατά σειρά ψήφων οι: Αιμιλία Παλαμάρη, Λαμπρινή Απέργη, Ελένη Ζαλώνη, Γιάννης Ψάλτης, Στέλλα Φωσκόλου και Αργύρης Μαραβέλλιας.

Προηγούμενο Άρθρο

Η παρουσία της Εκκλησίας στο διαδίκτυο:

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα της 3ης έκτακτης γενικής Συνέλευσης της Συνόδου των Επισκόπων

You might be interested in …

45 χρόνια αφιερωμένης ζωής της αδελφής Θηρεσίας Φόνσου

Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια από την ημέρα που αφιερώθηκε η Αδελφή Θηρεσία Φόνσου στον Κύριο, μέσα από το πνεύμα και τους κανόνες του Μοναχικού Τάγματος των Αδελφών Ουρσουλινών (21 Μαρτίου 1970).

Συνοδικότητα Στην Τήνο

Τις Τετάρτες 1η και 8η Ιουνίου, κλήρος και λαός συνεδρίασαν γύρω από τον Αρχιεπίσκοπο μας Ιωσήφ στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα. Σκοπός των συναντήσεων αυτών ήταν η Συνοδικότητα, ένα θέμα που […]

Πανηγύρισε ο Ενοριακός Ναός Αρχάγγελου Μιχαήλ στο Ταραμπάδο Τήνου

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 πανηγύρισε ο ενοριακός Ναός Αγίου Μιχαήλ στον Ταραμπάδο της Τήνου.  Την παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός. Το πρωί της ημέρας της εορτής και πανήγυρης τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο […]