20 Σεπτεμβρίου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Ποιμαντική επίσκεψη στη Νάξο

Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε την Εκκλησία της Νάξου. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Νάξου και Πάρου Παν/τατο π. Εμμανουήλ Ρεμούνδο, με τον εφημέριο π. Γεώργιο Παλαμάρη, και να πραγματοποιήσει σύσκεψη του Συμβουλίου της Αρχιεπισκοπής στη Νάξο. Το Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου, εξέτασε διάφορα ποιμαντικά και άλλα θέματα και αναζητήθηκαν λύσεις για την πρόσφορη συνέχιση της ποιμαντικής δράσης και της παρουσίας της Εκκλησίας μας στην Νάξο.

Το Σάββατο, εορτή των Αγίων Πάντων, και την Κυριακή των Νεκρών, είχε την ευκαιρία να τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό μας Ναό και να  συναντηθεί με τους ενορίτες οι οποίοι και εξέφρασαν τη χαρά τους που είδαν τον Ποιμένα τους. 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Η επικοινωνία σαν συνάντηση, μεταξύ αυθεντικότητας και πραγματισμού

Επόμενο Άρθρο

Τακτική Φθινοπωρινή Σύνοδος της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος

You might be interested in …

Τήνος: Ολοκληρώθηκε η πανήγυρη της Παναγίας της Βρυσιώτισσας

    (Για να δείτε τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο πατήστε ΕΔΩ)   Κάθε φορά που τολμούμε να προσαρμοστούμε στα σημερινά δεδομένα και να αποφασίσουμε νέες πρωτοβουλίες που, κατά τη γνώμη μας, θα μπορούσαν […]

nx-mhtrop

Νάξος : Το Άγιο Χρίσμα στα παιδιά

Την Κυριακή 29 Μαΐου η ενορία της Μητροπόλεώς μας στη Νάξο έζησε στιγμές πρωτόγνωρες, αφού πολλές δεκαετίες είχε να ζήσει τη μετάδοση του Μυστηρίου του Χρίσματος ομαδικά σε δεκατρία παιδιά της ενοριακής μας κοινότητας.

tin_mevdomada_01

Μεγάλη Εβδομάδα στην Τήνο

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ         Την Μεγάλη Πέμπτη σε όλους σχεδόν τους ενοριακούς μας Ναούς τελέστηκε η Ακολουθία του Μυστικού Δείπνου. Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την Ακολουθία του Μυστικού Δείπνου νωρίς το βράδυ στην ενορία της Ποταμιάς […]