6 Οκτωβρίου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Τήνος: Για την νέα σχολική χρονιά

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ

 

ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ

 Τήνος 1/9/2014

 

Προς

τους Διευθυντές, το διδακτικό προσωπικό, τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων τις μαθήτριες και τους μαθητές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τήνο

 

Αγαπητοί μου,

Σε λίγες μέρες θα σημάνει και πάλι το κουδούνι της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και σας εύχομαι αυτή να είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται συνεργασία με όλους τους παράγοντες της σχολικής οικογένειας: τη Διεύθυνση, το Διδακτικό Προσωπικό, τα σχολικά συμβούλια και όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές.

Καθώς όλα πρέπει να ξεκινούν από τον Θεό και εις αυτόν ολοκληρώνονται, ζητώ από τον Κύριο να σας ευλογεί και να σας συνοδοιπορεί σε όλη τη διάρκεια της νέας αυτής σχολικής χρονιάς.

Ένα όμορφο και συνεχές χαμόγελο όλων σας θα είναι η απόδειξη μιας ευτυχισμένης σχολικής οικογένειας που σήμερα ξεκινά τη συλλογική της εργασία προς όφελος των παιδιών και της μαθητιώσας νεολαίας μας.

 

Με πολλή εν Χριστώ αγάπη

+Νικόλαος

Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάληψη διακονίας της Επισκοπής Κρήτης από τον σεβ. π. Πέτρο Στεφάνου

Επόμενο Άρθρο

Κέρκυρα: Εορτή λήξης στο κέντρο προσχολικής αγωγής “Άνοιξη” των αδελφών της Θεϊκής Αγάπης

You might be interested in …

naxos_ypapanti_01

– Νάξος : Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου τελέστηκε στο Μητροπολιτικό μας Ναό στο Κάστρο της Νάξου Αρχιερατικός Εσπερινός από το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας π. Νικόλαο. Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος δεξιώθηκε την Εκκλησία στην αίθουσα υποδοχής της […]