20 Σεπτεμβρίου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Τήνο για την Τήνο

Συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Τήνο για την Τήνο

Διοργάνωση: σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ.

Το σωματείο ΟΙ ΦΙΛΙΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 στις 21:00 Συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο μοναδικό χώρο της ιστορικής Σχολής Ουρσουλινών στα Λουτρά της Τήνου, ιδιοκτησίας της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Πάρου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου με τα τραγούδια της ζωής της που είναι και τα τραγούδια της ζωής μας τελικά…

Τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση και αισθητική αναβάθμιση του ιστορικού μνημείου της Σχολής Ουρσουλινών, που φιλοξενεί και την συναυλία.

Ειδικότερα θα συμβάλουμε στην αντικατάσταση των φθαρμένων κουφωμάτων του Δημοτικού Σχολείου με νέα ενεργειακά, βελτιώνοντας της συνθήκες εκπαίδευσης των μικρών μαθητών.

Είσοδος €15.

Η προσπάθεια συνεχίζεται από δέκα χρόνια με πολλές παρεμβάσεις και καθυστερήσεις, όμως ο αγώνας συνεχίζεται και αργά ή γρήγορα θα δικαιωθεί παρά τα όποια εμπόδια.

Το νησί της Τήνου, εκτός από την εντυπωσιακή φιλοξενία, οφείλει να δείξει και την ευγνωμοσύνη του στο λαμπρό χθες που με την βοήθεια των σημερινών φίλων του μπορεί να γίνει λαμπρότερο για το σήμερα και το αύριο του νησιού και όχι μόνο.

Κάθε πρωτοβουλία που σ’ αυτό αποσκοπεί οφείλουμε έμπρακτα όλοι να την στηρίζουμε.

Περιμένουμε τα όσα μας έχουν υποσχεθεί όλοι οι διοικούντες την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από το 2012 και εμείς πιστέψαμε και ενθουσιασμένοι δημοσιεύσαμε, να αρχίσουν να υλοποιούνται μέσα στο 2019.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Οικογένειες του ξενώνα φιλοξενίας της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο

Επόμενο Άρθρο

Η λιτάνευση της Αγίας Δωρεάς στο Μητροπολιτικό Ναό της Νάξου

You might be interested in …

Τήνος : Χειροτονία Διακόνου

  ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου με χαρά σας αναγγέλλει τη Χειροτονία σε Διάκονο του Υποδιακόνου Ιωάννη Σκλάβου που θα γίνει  την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:30 μμ στον […]

tin_jul_2

Πανήγυρη στο Εξώμβουργο

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΤΟ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟ Στο Ναό της Ιεράς Καρδίας του Ιησού στο Εξώμβουργο Τήνου τελέσθηκε την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου – Τήνου π. Νικόλαο και Ιερείς από […]