20 Σεπτεμβρίου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Χειροθεσία σε Υποδιάκονο του ιεροσπουδαστή Μάριου Ατάλλα (φωτορεπορτάζ)

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή στο Ψυχικό κατά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Καθολικών Αθηνών σεβασμιότατου π. Θεόδωρου έγινε σύμφωνα με το καθορισμένο λειτουργικό τυπικό η Χειροθεσία σε υποδιάκονο του ιεροσπουδαστή Μάριου Ατάλλα.

Η τελετή άρχισε στις 10.30 το πρωί με την Αρχιερατική Θεία λειτουργία στην οποία προΐστατο ο Σεβασμιότατος π. Θεόδωρος και συλλειτούργησαν μαζί του ο Εφημέριος της Ενορίας π. Αλφόνσος Σπαντάρο, ο π. Ανδρέας Βουτσίνος, ο π. Ιωάννης Βαρθαλίτης, ο π. Δημήτρης Παλαιολόγος, ο π. Ιωσήφ Ταρτάκ και ο Διάκονος π. Μιχαήλ Σπαντάρο.

Οι ενορίτες αλλά και πιστοί από άλλες ενορίες της Εκκλησιαστικής επαρχίας, οι φίλοι και η οικογένειά του, συνόδευσαν με την προσευχή τους τον Μάριο σε αυτό το βήμα.

Προηγούμενο Άρθρο

Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ»: Ένας από τους πλέον δυναμικούς πολιτιστικούς θεσμούς της Σύρου

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση του Υπουργού με τον Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδας, Επίσκοπο Σύρου, Αποστολικό Τοποτηρητή Επισκοπής Κρήτης, Σεβασμιότατο π. Πέτρο Στεφάνου

You might be interested in …

Αθήνα: Ιερά Σινδόνη του Χριστού, Παράδοση-Πίστη-Επιστήμη

  Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, στις 8 το βράδυ η Ποιμαντική Επιτροπή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καθολικών Αθηνών οργάνωσε στο Αμφιθέατρο Auditorium της Αρχιεπισκοπής, μία παρουσίαση της Ιεράς Σινδόνης του Χριστού.

Βασιλικό Οικογενειακό τραπέζι!

Το περασμένο Σάββατο, η Καθολική Νεολαία της Αθήνας συγκεντρώθηκε στην ενορία του Αγίου Φραγκίσκου για μια αξέχαστη εκδήλωση πνευματικής αναζήτησης και φιλίας, ανοίγοντας τις πόρτες της σε νέους και εφήβους της Επισκοπής μας. Νέοι από […]