Κοπή πίτας της Κάριτας Ελλάς

 

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της Κάριτας Ελλάς έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Κάριτας Ελλάς π. Αντώνιος Βουτσίνος, ο Αντιπρόεδρος π. Ιωάννης Πάτσης, η Γενική Γραμματέας κ. Ελισσάβετ Ιουστινιανού – Μέρριττ, η Ταμίας κα Τακουή Μαρκαριάν και υπάλληλοι της Κάριτας Ελλάς.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Έξαρχος των Αρμενορρύθμων Καθολικών πανοσιολογιότατος π. Ιωσήφ Μπεζαζιάν και μέλος της ΙΣΚΙΕ σύμφωνα με το τυπικό της αρμενικής παράδοσης.

Στον χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους ο π. Αντώνιος Βουτσίνος, αναφέρθηκε στην προσφυγική κρίση της οποίας το μέλλον είναι δυσοίωνο και στην υπηρεσία της Κάριτας που χαρακτηρίζεται όχι μόνο από τον άψογο επαγγελματισμό της αλλά και ως η αποστολή της Εκκλησίας μέσα στην κοινωνία.  Αναφέρθηκε επίσης στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ως μια ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε μια «επανεκκίνηση» στον εαυτό μας, αναλογιζόμενοι όχι μόνο όσα καταφέραμε αλλά και τρόπους για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι τόσο στην εργασία μας όσο και στη ζωή μας.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο κ. Λεονάρδος Κρητικός, συνεργάτης της Κάριτας Ελλάς στο πρόγραμμα της Κοινωνικής Εστίας του Νέου Κόσμου.

 

 

Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian