Συνάντηση γνωριμίας Κάριτας Αθήνας και Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου

Συνάντηση  γνωριμίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Μαΐου μεταξύ   ανωτέρων  στελεχών  του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και  εκπροσώπων της Κάριτας Αθήνας,  μετά από πρόσκληση των πρώτων. Σκοπός της συναντήσεως ήταν η παρουσίαση του πολύπλευρου έργου της Οργάνωσης και γενικότερα του φιλανθρωπικού έργου της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα.
Όπως επισημάνθηκε  μεταξύ των δύο πλευρών, υπάρχει η βάση για μία εποικοδομητική συνεργασία και το ενδιαφέρον από πλευράς της Πολιτείας για το έργο της Οργάνωσης. Διαφαίνεται επίσης πως υπάρχουν "κοινό έδαφος και στόχοι" και κατ' επέκταση περιθώρια για  συνεργασία με γνώμονα τη συνέπεια, τη σοβαρότητα και την εμπιστοσύνη, παράμετροι που ήταν διακριτές και κυρίαρχες κατά τη διάρκεια της ειλικρινούς και αποδοτικής συζήτησης. 
Στη συνάντηση, παρόντες από πλευράς Υπουργείου ήταν ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο  Δρ. Εμμανουήλ  Λογοθέτης, ο Ειδικός Γραμματέας Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων κ. Ευάγγελος Κωνσταντίνου και ο κ. Ιωάννης Δεπάστας.
Την Κάριτας Αθήνας εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής π. Ιωάννης Πάτσης, η Γενική Γραμματέας κα Ελισσάβετ Ιουστινιανού και η Διευθύντρια Λειτουργίας του Τομέα του Προσφυγικού Έργου κα Αθηνά Σιρμποπούλου.  
 • Add to Phrasebook
   
  • No word lists for Greek -> Greek...
    
  • Create a new word list...
 • Copy
Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian