ΚΑΡΙΤΑΣ

Ειδήσεις από τις Φιλανθρωπικές Οργανώσεις της Κάριτας

Οικογένειες του ξενώνα φιλοξενίας της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο

  • Κατηγορία: ΚΑΡΙΤΑΣ

 

Οικογένειες του ξενώνα φιλοξενίας της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο  μαζί με οικογένειες από την τοπική κοινότητα οργάνωσαν μια κοινή 

εκδρομή στην Κηποπαιδεία

 

Στο πλαίσιο του θερινού εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιείται στο Νέο Κόσμο, οικογένειες που διαμένουν στον ξενώνα φιλοξενίας της Κάριτας Ελλάς μαζί με οικογένειες από την τοπική κοινότητα επισκέφθηκαν το βιωματικό παιδότοπο, Κηποπαιδεία. Τα παιδιά απόλαυσαν το ελεύθερο παιχνίδι στον ανοικτό παιδότοπο γεμάτο με ερεθίσματα για εξερεύνηση στην αγκαλιά της φύσης και παράλληλα συμμετείχαν σε ομαδικές δραστηριότητες φυσικής αγωγής και στο κυνήγι του θησαυρού που οργανώθηκαν από τους εκπαιδευτικούς του παιδότοπου. Γονείς και παιδιά μέσω αυτής της κοινής δράσης είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, δημιουργώντας δεσμούς για επόμενες κοινές δράσεις.

Πρόγραμμα Collaborating & Progressing: Διαμονή και υποστήριξη για πρόσφυγες και μετανάστες στην Αθήνα
Χρηματοδοτούμενο από:  Κάριτας Γερμανίας, Κάριτας Ιταλίας και Κάριτας Σουηδίας

 

Έναρξη εργαστηρίων αναζήτησης εργασίας στο Κέντρο Κοινωνικής Ένταξης και Απασχολησιμότητας της Κάριτας Ελλάς στην Κυψέλη

  • Κατηγορία: ΚΑΡΙΤΑΣ

Στις 5 Ιουλίου ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία και ανέλπιστη συμμετοχή για την καλοκαιρινή περίοδο τα ομαδικά εργαστήρια αναζήτησης εργασίας, στο Κέντρο Κοινωνικής Ένταξης και Απασχολησιμότητας της Κάριτας Ελλάς στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Περισσότερα...

Κατάστημα ειδών δώρων άνοιξε ωφελούμενος της Κάριτας Αθήνας

  • Κατηγορία: ΚΑΡΙΤΑΣ

Κατάστημα ειδών δώρων και διακόσμησης με τίτλο Ilias Art Gifts άνοιξε ο κ. Ηλίας Κυριαζίδης, στην οδό Πανόρμου 49 στην Αθήνα, με την υποστήριξη της Κάριτας Αθήνας, ως ωφελούμενος του Προγράμματος Μικροεπιχειρηματικότητας, που υλοποιείται από τον Μάϊο του 2017 με την υποστήριξη της Caritas Andria, παρέχοντας οικονομική και συμβουλευτική βοήθεια σε νέους οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν μία μικρή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ο ιδιοκτήτης όχι μόνο ξαναμπήκε δυναμικά στο χώρο της εργασίας, αλλά κατάφερε να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα.

Η Κάριτας Αθήνας του εύχεται καλές δουλειές ελπίζοντας ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθειά του και τις ωραίες χειροποίητες δημιουργίες του!

caritasathens.gr

Κέντρο Ακρόασης & Συμβουλευτικής της ενοριακής Κάριτας Αγίου Λουκά Ν. Ηρακλείου Αττικής

  • Κατηγορία: ΚΑΡΙΤΑΣ

Με επιτυχία λειτουργεί από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 το Κέντρο Ακρόασης & Συμβουλευτικής της ενοριακής Κάριτας Αγίου Λουκά Ν. Ηρακλείου Αττικής, με την υποστήριξη της Κάριτας Αθήνας, της οποίας είναι μέλος.

Περισσότερα...

Εκδρομή της Κάριτας Αθήνας στη Νεμέα, Θεία Λειτουργία στην Κόρινθο και κοπή της πίτας του Τομέα Τρίτης Ηλικίας

  • Κατηγορία: ΚΑΡΙΤΑΣ

«Στα βήματα του Ηρακλή & της Οινογευσίας»

Εκδρομή της Κάριτας Αθήνας στη Νεμέα, Θεία Λειτουργία στην Κόρινθο

και κοπή της πίτας του Τομέα Τρίτης Ηλικίας

Περισσότερα...
Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian