20 Μαΐου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Ανακοίνωση της Γραμματείας της Ι.Σ.Κ.Ι.Ε. : Συνάντηση Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος – Καθολικών Εφημερίων Ελλάδος

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ
ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 

               Τήνος 17/05/2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

       Από το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαΐου 2019 έως το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο η Πέμπτη Συνάντηση  Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος – Καθολικών Εφημερίων Ελλάδος.

Το θέμα που θα μελετηθεί στη συνάντηση αυτή είναι «ποιμαντική της νεολαίας στο πνεύμα της Συνόδου των Επισκόπων της Ρώμης του έτους 2018».

Έχει κληθεί από τη Μάλτα ο ειδικός σε θέματα ποιμαντικής για τη νεολαία, Σαλεσιανός Ιερομόναχος π. Φάμπιο Ατάρ,  ο οποίος και θα παρουσιάσει εισηγήσεις στο θέμα.

Μετά τη λήξη των Συνάντησης Ιεραρχίας – Εφημερίων θα αρχίσουν οι εργασίες της τακτικής εαρινής Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Τρίτη βράδυ 28 Μαΐου 2019.

 

+Νικόλαος

Γραμματέας Ιεράς Συνόδου ΚΙΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Η οικονομία του Φραγκίσκου «Υπάρχει η σκέψη των νέων του κόσμου που πρέπει να την λάβουμε σοβαρά υπόψη»

Επόμενο Άρθρο

Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή μέχρι το φυσικό θάνατο

You might be interested in …

Τακτική Φθινοπωρινή Σύνοδος της Ιεραρχίας

Από τη Τρίτη το πρωί έως και την Παρασκευή βράδυ, 17- Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθούν στην  Αθήνα στην Ιερά Μονή των Σεβαστών Καπουκίνων Πατέρων στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, οι εργασίες της τακτικής φθινοπωρινής Συνόδου της […]

dikaio

– Συνοδική Επιτροπή “Δικαιοσύνη & Ειρήνη”. Μεταναστευτικό [Δελτίο Τύπου]

Ιερά Σύνοδος Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος Συνοδική Επιτροπή “Δικαιοσύνη & Ειρήνη”       Δελτίο τύπου  “Ο μετανάστης είναι άνθρωπος, πλάσμα του Θεού σαν εμάς και πρέπει να τον σεβόμαστε ” (Πάπας Βενέδικτος 15ος).        Η […]