21 Μαΐου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Αποκριάτικη εκδήλωση της Κάριτας Αθήνας στον Οίκο Ευγηρίας «Καλός Σαμαρείτης»

H αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η Κάριτας Αθήνας στον Οίκο Ευγηρίας «Καλός Σαμαρείτης» στην Πεύκη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα με ζωντανή μουσική, χορό και εδέσματα!

Εξήντα περίπου ηλικιωμένοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ώρες χαράς  απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια, που απέδωσε ο κ. Φραντζέσκο με το ακορντεόν του, ενώ η ενεργή συμμετοχή των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας στο χορό και το τραγούδι απέδειξε  για μια ακόμη φορά πως το κέφι και η ενεργητικότητα δεν ταυτίζεται με την …ημερομηνία γέννησης!

Παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής της Κάριτας Αθήνας π. Ιωάννης Πάτσης, ο εφημέριος του Αγίου Λουκά π. Ανδρέας Βουτσίνος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης κυρίες Μπέττυ Ιουστινιανού-Merritt και Νικολέττα Δελατόλα, ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ. Andrew Merritt και αρκετοί εθελοντές.

Στο Ίδρυμα βρέθηκε και ομάδα ωφελούμενων προσφύγων του Κοινωνικού Κέντρου της Κάριτας Ελλάς στην Κυψέλη, μαζί με την υπεύθυνη του προγράμματος κα Χριστιάννα Ρηγούτσου, στο πλαίσιο της δράσης όπου συμμετέχουν προσφέροντας συντροφιά στους ηλικιωμένους και οι οποίοι ενσωματώθηκαν πλήρως στη γιορτή, αφού χόρεψαν και τραγούδησαν με πολύ κέφι!

Προηγούμενο Άρθρο

«Η μουσική ενώνει» σε μία όμορφη συναυλία

Επόμενο Άρθρο

Πάπας προς τους επισκόπους στο Μπάρι: Έκκληση προς τους κυβερνόντες να προστατεύσουν τη θρησκευτική ελευθερία

You might be interested in …

klisi_egaloumenou_lrg

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μηνύει τον Αρχιεπίσκοπο των εν Αθήναις Καθολικών, κ. Νικόλαο

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μηνύει τον Αρχιεπίσκοπο των εν Αθήναις Καθολικών, κ. Νικόλαο, ως ηθικό αυτουργό για την τέλεση Αγιασμού στο Δημοτικό Σχολείο Ιωάννα ΝΤ΄Αρκ (Jeanne d’Arc) των αδελφών του Αγίου Ιωσήφ της Εμφανίσεως, […]