18 Μαΐου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Η καθολική νεολαία της Ελλάδος στην Τήνο

 

 ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ

Ειδική επιτροπή με την καθοδήγηση του ιεροδιακόνου Ιωάννη Σκλάβου, αναπληρωτή Εκκλησιαστικού Παραστάτη της Καθολικής Νεολαίας Ελλάδος και Εκκλησιαστικού Παραστάτη της Καθολικής Νεολαίας Τήνου και την άψογη συνεργασία με τον Εκκλησιαστικό Παραστάτη π. Νίκο Ρούσσου, εργάζεται πυρετωδώς για την 12η Πανελλήνια Συνάντηση της Καθολικής Νεολαίας Ελλάδος που θα γίνει στην Τήνο από τις 30 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2015. 

Προ ημερών συμμετείχα σε μία από τις Συνεδριάσεις της Επιτροπής και έφυγα ενθουσιασμένος. Ο ζηλωτής ιεροδιάκονος Ιωάννης, η πάντα νέα Στέλλα, ο χαρισματικός Χρήστος, η ήρεμη Μελίνα, το χαριτωμένο δίδυμο Άννα και Ρένα, η ταλαντούχος Φραγκίσκα, η γελαστή Ελένη, το κρυφό ταλέντο ο Ιωσήφ, αποτελούν μία δυναμική ομάδα η οποία εργάζεται πυρετωδώς και εγγυάται την καλύτερη επιτυχία της Πανελλήνιας αυτής Συνάντησης στο νησί της Τήνου.

Η αφίσα της Εκδήλωσης που κυκλοφορεί είναι ένα πρώτο δείγμα της πρωτοτυπίας που θα υπάρξει. Το πρόγραμμα είναι ήδη έτοιμο, το υλικό παράγεται, καθημερινά αναζητούνται συνεργάτες, χορηγοί, δωρητές. Άλλες πρωτοτυπίες και εκπλήξεις που δεν ανακοινώνονται,αποδεικνύουν ότι στην Επιτροπή αυτή αντάμωσαν  άτομα που χαρακτηρίζονται από  τον πλούτο ιδεών, την αγάπη τους για τη νεολαία, την αγάπη τους για την Εκκλησία και για τον τόπο τους. Όλα αυτά μαζί σίγουρα θα είναι μια χρήσιμη προσφορά προς τα σημερινά νιάτα της Εκκλησίας μας.

 

Συγχαίρω όλα τα μέλη της Επιτροπής και τα παρακαλώ να μην κουράζονται πολύ και να μην ξενυχτούν από τώρα, για να παραμείνουν νηφάλιοι και ακμαίοι μέχρι το τέλος.Έτσι θα βοηθήσουν τις νέες και τους νέους που θα έλθουν στην Τήνο και τους νέους και τις νέες που θα ανταμώσουν στο νησί να φύγουν ανανεωμένοι, χαρούμενοι και με την επιθυμία να επιστρέψουν.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση Εθελοντών στην Κάριτας Αθήνας – Προσφυγικό Έργο

Επόμενο Άρθρο

Τήνος: Απλές πρωτοβουλίες μεγάλης πνευματικής αξίας.

You might be interested in …

Τήνος: Ομιλίες με θέμα: Το ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ και Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 Ιανουαρίου 2014 και κάθε Δευτέρα για το μήνα Ιανουάριο και Φεβρουάριο στις 7μ.μ. στο Κατηχητικό Κέντρο της Ενορίας του Αγίου Νικολάου στη Χώρα […]

Τήνος: Πασχαλινή Αγρυπνία στην Ξινάρα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα η Πασχαλινή Αγρυπνία και η Αρχιερατική Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία. Ο Ναός, ήδη από την έναρξη της Αγρυπνίας, ήταν πλήρης. Πολλοί […]