20 Μαΐου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Νάξος: Λιτάνευση Αγίας Δωρεάς

tin_jul_1

ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΑΓΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ

CORPUS DOMINI

ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

tin_jul_1 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟY 2012

Ώρα 19:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Υπαπαντής του Κυρίου στο Κάστρο της Νάξου, σας προσκαλεί την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 7μ.μ. στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, η οποία θα τελεσθεί από το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου-Άνδρου και Μυκόνου π. Νικόλαο. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα γίνει η λιτάνευση της Αγίας Δωρεάς του Κυρίου (του Σώματος και Αίματός του) στους γραφικούς δρομίσκους του Κάστρου Νάξου.

        Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη Θεία Λειτουργία και στη Λιτάνευση ευχαριστώντας και δοξάζοντας εν Πνεύματι Αγίω το Θεό Πατέρα για τη μεγάλη Του Δωρεά του Υιού Του.

        Μετά τη λιτάνευση θα γίνει δεξίωση στην αίθουσα υποδοχής του Αρχιεπισκοπικού οίκου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από τις 7μμ – 7:20 θα λειτουργεί ο ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ προς το ΚΑΣΤΡΟ. Η είσοδος για όσους θελήσουν να τον χρησιμοποιήσουν θα είναι από την οδό Αγίου Μαρτίνου και θα συνοδεύονται κατά την άνοδο τους από ειδικό άτομο της Αρχιεπισκοπής που θα βρίσκεται εντός του ανελκυστήρα.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προηγούμενο Άρθρο

Πανήγυρη στην Ενορία της Ιεράς Καρδίας του Ιησού, στην Κωτσέλλα Κέρκυρας

Επόμενο Άρθρο

Η Ενοριακή Κοινότητα της Σάμου

You might be interested in …

– Τήνος : Η πρώτη ημέρα του χρόνου

Την Πρωτοχρονιά ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τη θεία Λειτουργία στην Ενορία του Αγίου Νικολάου στη Χώρα της Τήνου. Η συμμετοχή  των ενοριτών ήταν πολύ καλή και ο Σεβασμιότατος μετά την ανάγνωση του ιερού Ευαγγελίου μίλησε […]

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της “Χορωδίας Τήνου” στο Εξώμβουργο

Με τον καλύτερο τρόπο, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στο ναό της Ιεράς Καρδίας του Ιησού στο Εξώμβουργο, η «Χορωδία Τήνου» μας έκανε να νιώσουμε στην καρδιά μας το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!  Συγκεκριμένα, όπως είχαμε προαναγγείλει, πραγματοποιήθηκε […]