9 Μαΐου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της “Χορωδίας Τήνου” στο Εξώμβουργο

Με τον καλύτερο τρόπο, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στο ναό της Ιεράς Καρδίας του Ιησού στο Εξώμβουργο, η «Χορωδία Τήνου» μας έκανε να νιώσουμε στην καρδιά μας το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

 Συγκεκριμένα, όπως είχαμε προαναγγείλει, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση- συναυλία της Χορωδίας Τήνου που διοργάνωσε η επιτροπή του προσκυνήματος μας με πρωτοβουλία των νεαρότερων μελών της.

Διαβάστε τη συνέχεια στην ιστοσελίδα της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου

Προηγούμενο Άρθρο

Πάπας Φραγκίσκος: Η αποσύνδεση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι «απαραίτητη» για τη χριστιανική ζωή

Επόμενο Άρθρο

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Φεστιβάλ ΑΝΩ

You might be interested in …

H Εκκλησία της Τήνου προσεύχεται για την επιτυχία της 34ης ΠΗΝ

Την παραμονή της έναρξης της 34ης Παγκόσμιας Ημέρα Νεολαίας, η Εκκλησία της Τήνου συνάχθηκε στο Θεομητορικό της Προσκύνημα στο Βρυσί και προσευχήθηκε για την επιτυχία αυτού του σημαντικότατου γεγονότος της όλης Εκκλησίας μας.

Αποστολικό Κέντρο Πίστη και Πολιτισμός Νάξου

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανακαίνιση της παλαιάς Μονής Ουρσουλινών στο Κάστρο της Νάξου. Το κτήριο ανήκει στην Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου και με δικές της θυσίες οικονομικές προχωρεί στην ανακαίνιση αυτού του ιστορικού χώρου. Όταν […]

Τήνος: Πανηγύρισε ο ενοριακός ναός της Ποταμιάς

Με την παρουσία όλων των ενοριτών αλλά και ευλαβών και φιλέορτων από τη Χώρα και χωριά του νησιού πανηγύρισε ο Ενοριακός Ναός της Παναγίας του Καρμήλου στον οικισμό της Ποταμιάς Τήνου. Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 15 […]