20 Σεπτεμβρίου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Η Νεολαία της Τήνου γιόρτασε το Χριστό Βασιλιά

 
Με την ευκαιρία της γιορτής του Χριστού Βασιλιά γιορτάσαμε κι εμείς οι έφηβοι και οι νέοι της Τήνου με το δικό μας μοναδικό τρόπο!!!
Μιας και έχουμε τόσο όμορφα χωριά καιτόσο όμορφα μονοπάτια στο νησί μας αποφασίσαμε να κάνουμε μια πεζοπορία, πλημμυρισμένοι όλοι μας από κέφι και χαρά, πήγαμε να συναντήσουμε το Χριστό Βασιλιά μας.

Ο Θεός μάς έκανε ένα ακόμη δώρο, τον καιρό, που ήταν υπέροχος, με λίγο κρύο, αλλά με μια λιακάδα που αγκαλιάζε ολα τα καταπράσινα λειβάδια της Στενής και της Ποταμιάς !!
Πραγματικα ήταν υπέροχα!!
Γιορτάσαμε όλοι οι νέοι της Τήνου ενωμένοι και ευτυχισμένοι, όλα τα μονοπάτια πλημμύρισαν από  δυνατά  γέλια, φωνές και αστεία των παιδιών και των νέων όλης της Τήνου!!
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο ένας βοηθούσε τον άλλο για να μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια… Ήταν το χέρι του Θεού εκείνο που μας βοήθησε και μας προστάτευσε….
   Ο τελικός μας προορισμός ήταν στην " Κιουρά ", στην Βασίλισσα των Αγγέλων όπου ξεκουραστήκαμε μετά τον περίπατό μας και τελέσαμε τη Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Χριστού Βασιλιά, προστάτη της Νεολαίας.
 
Προσευχηθήκαμε και γιορτάσαμε γεμίζοντας όλο το εκκλησάκι με τους ψαλμούς και τους χαρμόσυνους ύμνους μας!!!
 
Εκεί είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε με το Θεό, να τον ευχαριστήσουμε για τα όμορφα δώρα που μας πρόσφερε απλόχερα….
Οι φωνές μας ενώθηκαν μεταξύ τους, έφηβοι και νέοι, προσευχηθήκαμε, τραγουδήσαμε και υμνήσαμε το Χριστό Βασιλιά!!
Ένα καινούριο λειτουργικό έτος ξεκινά, με νέες ιδέες, με νέα πιο ανανεωμένη διάθεση όλων των νέων μας για έναν κοινό στόχο όλων μας .. Την αγάπη του Θεού …
Τέλος, ήταν για όλους μας μια όμορφη εμπειρία και ευχόμαστε του χρόνου και κάθε χρόνο να μπορούμε να πραγματοποιούμε τέτοιες κοινές εμπειρίες που μας ενώνουν και ενδυναμώνουν την πίστη μας στο Θεό.
 
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!
 
Προηγούμενο Άρθρο

Εορτή του Χριστού Βασιλέα του Σύμπαντος, προστάτη των νέων.

Επόμενο Άρθρο

Η γιορτή του Χριστού Βασιλιά στην Κέρκυρα

You might be interested in …

Πασχαλινό Μήνυμα του σεβασμιοτάτου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Νάξου-Τήνου

+ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ   Τήνος 19/03/2015    ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ προς το πλήρωμα της  Εκκλησίας μας