6 Οκτωβρίου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

45 χρόνια αφιερωμένης ζωής της αδελφής Θηρεσίας Φόνσου

Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια από την ημέρα που αφιερώθηκε η Αδελφή Θηρεσία Φόνσου στον Κύριο, μέσα από το πνεύμα και τους κανόνες του Μοναχικού Τάγματος των Αδελφών Ουρσουλινών (21 Μαρτίου 1970).

Μας προσκαλεί να προσευχηθούμε μαζί της στον Άγιο Ιωσήφ κι εκείνος να ικετεύσει για μας μέσα στην απλότητα και την ταπεινότητά του, για να μας μάθει να εκτελούμε το θέλημα του Πατέρα. 

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, στις 5μμ. στο προσκυνητάρι του Αγίου Ιωσήφ μέσα στο κτήμα της Μονής Ουρσουλινών στα Λουτρά Τήνου, με είσοδο από την πράσινη μεγάλη πόρτα, διασχίζοντας την αυλή, το διάδρομο προς το Κοιμητήριο της Μονής, στις πρώτες σκάλες δεξιά κάτω.

Ελάτε να ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό Πατέρα για τα δώρα που συνεχίζει να χαρίζει στις οικογένειές μας, στην Εκκλησία του, με την ικεσία του Αγίου Ιωσήφ και που προσφέρει σιωπηλά μέσα στην αφιερωμένη ζωή.  

Πηγή: tiniaki.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Τήνος: διήμερο προσευχής για τους σκοπούς της Κάριτας

Επόμενο Άρθρο

Σύρος: Παρουσίαση βιβλίων της Chiara Lubich

You might be interested in …

H Εκκλησία της Τήνου προσεύχεται για την επιτυχία της 34ης ΠΗΝ

Την παραμονή της έναρξης της 34ης Παγκόσμιας Ημέρα Νεολαίας, η Εκκλησία της Τήνου συνάχθηκε στο Θεομητορικό της Προσκύνημα στο Βρυσί και προσευχήθηκε για την επιτυχία αυτού του σημαντικότατου γεγονότος της όλης Εκκλησίας μας.

tin_Mtetarti_1

Μεγάλη Τετάρτη στη Τήνο

Την Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα με την παρουσία  οκτώ ιερέων της εκκλησιαστικής επαρχίας τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία έγινε η  ευλογία των Ελαίων […]

Τήνος: Επίσκεψη της Επαρχιακής στον Αρχιεπίσκοπο

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, τις απογευματινές ώρες έγινε δεκτή από τον Αρχιεπίσκοπό μας π. Νικόλαο η Επαρχιακή για τις Χώρες της Ιταλίας, Αλβανίας και Ελλάδος, του μοναχικού Τάγματος των «Δούλων του Κυρίου και της […]