17 Μαΐου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Κάριτας Αθήνας: Εκστρατεία προσφοράς για τους ηλικιωμένους

Η Κάριτας Αθήνας σταθερή στη δέσμευσή της για έμπρακτη προσφορά σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, ενεργεί με διάφορες δράσεις και καλεί όλους όσοι μπορούν να στηρίξουν κάθε πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Αυτή τη χρονιά, στη 1 και στις 2 Νοεμβρίου, εορτή των Αγίων Πάντων & Κεκοιμημένων, η Οργάνωση προτείνει να σκεφτούμε τους ασθενείς και τους άπορους ηλικιωμένους των δύο γηροκομείων «Καλός Σαμαρείτης» και «Τίμιος Σταυρός» της εκκλησιαστικής μας επαρχίας, προσφέροντας ένα μικρό ποσό από το υστέρημά μας, που θα ζωγραφίσει χαμόγελα στα πρόσωπα των αδελφών μας της ηλικιακής αυτής ομάδας, οι οποίοι χρειάζονται ιδιαίτερο σεβασμό και αίσθημα αξιοπρέπειας στη συγκεκριμένη φάση της ζωής τους!

Ένα μικρό απόθεμα αγάπης και αλληλεγγύης λοιπόν, ανοίγει την αγκαλιά μας προς τα άτομα που την χρειάζονται, περισσότερο από ποτέ, ώστε να μπορούν να νοιώθουν ελπίδα για την επόμενη ημέρα.

Προηγούμενο Άρθρο

Κάριτας Ελλάς: Νέοι της Κάριτας και εθελοντισμός

Επόμενο Άρθρο

22 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ιεραποστολών

You might be interested in …

Μια Δράση Ανθρωπιάς της Κάριτας Αθήνας και της Κάριτας Ελλάς

Το ανεκτίμητο δώρο ζωής, αυτό του αίματος, χάρισαν 35 εργαζόμενοι, εθελοντές, συνεργάτες και φίλοι της Κάριτας Αθήνας και της Κάριτας Ελλάς, κατά την εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώθηκε, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», την […]

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Κάριτας κοντά στους πρόσφυγες της Ειδομένης

Ο ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ TAGLE ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ   Ο Καρδινάλιος Luis Antonio Tagle, Πρόεδρος της Διεθνούς Κάριτας (Caritas Internationalis), έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 18-10-2015, για να διαπιστώσει αυτοπροσώπως το δράμα των Προσφύγων στην […]