6 Μαΐου 2024
Expand search form

Ειδήσεις από την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Κάριτας Ελλάς: Ένας χρόνος από την Καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική

 

Η Κάριτας Ελλάς συνεχίζει το πρόγραμμα ανακούφισης των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου του 2018. Στόχος μας παραμένει η ενδυνάμωση της κοινότητας της περιοχής.

Η Κάριτας Ελλάς η οποία φιλοξενείται στο Ίδρυμα για το Παιδί Παμμακάριστος παρέχει καθημερινά 10.00-15.00 στο χώρο του ιδρύματος τις παρακάτω υπηρεσίες:

Κοινωνική Υποστήριξη (γραφειοκρατικά, νομικά και άλλα ζητήματα)

Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη

Παραπομπές(σύνδεση με άλλες υπηρεσίες)

 

Προηγούμενο Άρθρο

Άσυλο: COMECE, «η διεθνής προστασία είναι συγκεκριμένο εργαλείο αλληλεγγύης προς όσους υφίστανται διώξεις ή βία στη χώρα τους»

Επόμενο Άρθρο

Σύρος: Συνάντηση με τους πατέρες Ιησουίτες

You might be interested in …

Η Κάριτας Αθήνας δίπλα στους αστέγους τις γιορτινές ημέρες

  Οι ημέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς είναι συνυφασμένες με χαμόγελα, τραγούδια, δώρα και γιορτινά τραπέζια. Συνήθειες που λείπουν στους άστεγους συνανθρώπους που συναντάμε στους δρόμους της Αθήνας. Η εθελοντική ομάδα της Κάριτας Αθήνας […]

Η Κάριτας Ευρώπης καλεί την Ε.Ε. και τα Κράτη Μέλη να θέσουν ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας

ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ, ΜΚΟ     Δελτίο Τύπου Την 1η Ιουνίου 2013, Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η Κάριτας Ευρώπης δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση:       Δήλωση […]

Ελπίδος 2030 – Ολοήμερη γιορτή για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη #Elpidos2030 #SDGS4All #FightInequalities

Μία μεγάλη γιορτή – ενεργοποίηση της πλατείας Βικτωρίας, με τη συμμετοχή και της Κάριτας Ελλάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Απριλίου, 11:00-22:00, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου».